bild

Annica Kohkoinen
Pilatesinstruktör
Personligtränare
Dipl. Massör
Ledare
Indoor Cycling instruktör
Undersköterska
NYHETER
Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Träna Privat eller i liten grupp.
Vi håller ”social distans” till varandra, ett avstånd emellan oss på 2 meter.
Träning sker endast när både du och jag är helt frisk och kry.
Ta med egen vattenflaska och träningsmatta.
Kom gärna ombytt och klar för träning.
Studion är öppen för dig som tidigast 15 minuter före och 15 minuter efter din avtalade tid.
Om du inte mår bra meddela mig om att du inte kommer så snart du vet att du inte kan komma. Jag meddelar dig så snart som möjligt om jag inte kan komma.
Vi håller god hygien och är rädda om varandra.

Pilates bok
Tränings manualer
Matta bok (40 sidor) 495kr
Bollbok (54 sidor) 595kr
Reformerbok (70 sidor) 695 kr


Du kan boka dina klasser via bokadirekt. Du kommer att ha tillgång till hela min kalender där. Jag lägger upp tider att välja vecka för vecka. Höstterminens gruppträning kommer kommer att vara benämnd som Terminsträning hösten 2020.

Terminsträning hösten 2020 start 2020-08-24
Erbjuds till dig som tidigare tränat i termins grupper med mig på Pilatesstudion i Luleå. Till dig som har rätt utbildnings nivå. Minst nivå 2. Du kan ha köpt terminsträning för flera år sedan och har haft ett uppehåll du är välkommen att köpa höstterminens träningspaket 2020. Och du som alltid tränar med mig är självklart välkommen att köpa detta paket.

Du väljer emellan att köpa fast tid i veckan eller att vara flexibel. Du gör ditt val innan du köper ditt kort.

Det kommer att finnas 5 platser totalt att tillgå på var tid. Om du väljer att vara flexibel var medveten om att klassen kan bli fylld och du kan inte träna på den önskade tiden. Väljer du fast tid har du en fast plats varje vecka. Kanske lättare att planera sitt liv så?

Höstterminens träningspaket omfattar val att på träna på måndagar kl.17.30-18.20 eller 18.30-19.20 på onsdagar kl.17.00-17.50 eller kl.18.00-18.50. Torsdagar kl.17.00-17.50.

Nivå 2 på samtliga grupper.

Höstterminskort
Alternativ 1.
17 gånger 3300kr
Alternativ 2.
34 gånger 6300kr.

Du kan också välja att träna på en fast tid av dessa tider och då bokar vi det. Då minskar jag bara ned antalet öppna möjliga bokningsbara tider. Då vet du att du valt en fast tid och får endast två flexibla tillfällen till att boka på Bokadirekt resten är på den fasta tiden.

Väljer du att vara flexibel bokar du själv upp dina 21 gånger hur du vill, du kan gå två eller tre gånger i veckan om du vill tills de är slut. Har du använt alla dina 21 gånger och det är flera veckor kvar av höstterminen och du vill träna mer så går det också bra att köpa extra plats och då till priset 300kr/gång.

Endel önskar en fast tid och de kommer de att få och en del vill variera sig och det kommer också att gå bra!
För att köra fem olika val per vecka krävs att minst 20 personer bokar in sig för hösten. Och blir det fler än 25 som bokar lägger jag till fler tider att välja emellan.

Regler: vi följer folkhälsomyndighetens råd. Vi tränar när vi är frisk och kry. Vi undviker att smitta andra. Vi håller avstånd till varandra. Vi rengör de vi använt innan vi går. Vi kommer helst färdig ombytt till träningen. Vi har med eget vatten. Det är tillåtet att ha med sin egen träningsmatta. Studion öppnar som tidigast 15 min före klassen startar. Studion stänger 15 min efter passet. Om jag har öppet men du har missat din träning av dina egna anledningar då har du haft chansen att träna, då står du för dina missade tillfällen. Om jag måste stänga för att jag är sjuk då är det jag som blir i skuld. Den tiden har du då kvar har du tillgodo. Den tiden flyttas över till nästa termin. Då får du den träning jag utlovat dig.

Så här ser det just nu ut på bokadirekt.se

Bokadirekt.se

Hoppas att du vill fortsätta din träning på Pilatesstudion i Luleå och med mig!

Du som är ny kommer att få andra erbjudanden att välja på. Du kan även välja enskild/ privat träning.

Enskild/Privatträning är träning på alla nivåer. Där möter jag dig som är första gångs kund och dig som tränat Pilates med mig under många år. Privatträning är Träning för alla helt enkelt.

bild